què fer

Begur, Costa Brava

viu i autèntic

La vila de Begur està just al mig del cor de la Costa Brava

El poble Begur està situat al bell mig del Baix Empordà envoltat d’un conjunt paisatgístic excepcional. En aquest indret s’hi troba un extens litoral formant unes platges inigualables banyades pel mar Mediterrani, a més del Massís de Begur.

Dins el poblet s’hi troben diversos monuments i carrers que, conjuntament amb el petit nucli romàntic d’Esclanyà, conformen un casc antic que ha quedat com a llegat de la seva història.
Aquest petit poblet de l’Empordà ofereix un ampli ventall de possibilitats alhora de realitzar tota mena d’activitats. Aquest fet és gràcies a l’entorn que l’envolta, ja que combina mar i muntanya. Algunes de les activitat esportives i lúdiques que s’hi poden dur a terme són: senderisme, golf, visites culturals a museus i parcs naturals, etc.

Cases Indianes

El passat viu al present a Begur. Amb una arquitectura única, podràs realitzar visites a les cases indianes més emblemàtiques

Centre de la vila

Un casc antic amb carrers pintorescs i acompanyats de les torres de defensa que donen caràcter a Begur.

Festes Culturals

La Fira d’Indians llueix cada any una trobada popular per reviure l’època socio-cultural més important de Begur.

Experiències

L’oferta d’activitats d’oci no s’acaba mai. Tot l’any trobaràs la oportunitat de viure Begur.

Gastronomia

La cuina begurenca és variada, amb arrossos acompanyats de producte fresc, peix de roca i plats elaborats, com els del Diferent Restaurant.

S'Eixugador a Sa Tuna Begur
TURISME A BEGUR

Platges espectaculars

Begur té un litoral impressionant. Amb unes platges úniques, naturals i que desitjaràs tornar-hi per gaudir-les un cop més. Cales emblemàtiques com Aiguablava, Sa Riera, Sa Tuna, Fornells, Platja Fonda, l’Illa Roja i la Platja del Racó, completen l’oferta turística.

També trobaràs racons amagats amb aigües cristalines, amb els penyasegats més alts de la Costa Brava i a on cau els pins. La vegetació a Begur és una màxima també.

Per més informació de les platges i cales de Begur, accediu a la web de visitbegur

Informació

El que trobaràs a Begur

Al cor de la Costa Brava, tindràs al teu abast tot el que necessitis per gaudir de la teva estada

Restaurants

La oferta gastronòmica de Begur és molt àmplia i pots trobar els nostres restaurants: Diferent Restaurant i la Bodega Restaurant, amb una experiència única plena de sabors i tradició.

Esdeveniments

Begur és tradició amb la gran festa Fira d'Indians, però també trobaràs molts esdeveniments com Begur en Flors o bé les Jornades Gastronòmiques del Peix de Roca de Begur.

Platges

La nostra vila ofereix les millors platges de la Costa Brava (segons el ranking de Catalunya Experience). Visitar Sa Tuna, Aiguablava o la Platja de l'Illa Roja és obligatori!

Cultura

La cultura també forma part de Begur, amb les visites guiades al nostre poble i sobretot amb la història de Carmen Amaya que podreu trobar amb la Sandra Bisbe.

Activitats

Fes ruta pels llargs Camins de Ronda i gaudir de la naturalessa i diverteix-te amb la oferta d'activitats que ofereix Begur és Autèntic.

Relax

El relax també ens acompanya. Pots gaudir d'una sessió de Spa & Wellness al nostre Spa Begur, amb una àmplia oferta de teràpies naturals, massatges, etc

A prop

Coneix els pobles veïns com Calella de Palafrugell, Pals amb el seu centre històric, Peratallada o veure d'aprop les Illes Medes. El cor de la Costa Brava en pocs minuts.

HISTÒRIA

CASTELL DE BEGUR

Pujaràs al lloc més emblemàtic del nostre poble!